Carregant…

Col·laboració amb EUSS

Com cada any l’Escola d’Enginyeria Universitària dels Salesians de Sarrià EUSS a través del programa ADD (Activitats Didàctiques Dirigides) obre les portes per donar a conèixer l’enginyeria des d’un vessant més pràctic.
Els programes ADD són un conjunt d’activitats didàctiques, dirigides a estudiants de diferents nivells acadèmics i professors de tecnologia de centres educatius. L’objectiu d’aquestes activitats és sumar coneixements i afegir valors als estudis d’enginyeria.

Gràcies a la bona relació que mantenim amb aquesta escola universitària ja hem fet efectives diverses col•laboracions em arribat a un acord gràcies al qual ara us podem oferir una activitat combinada: podreu completar la sessió de PhysicS! amb una de les activitats pràctiques proposades per EUSS.
D’aquesta manera tindreu un combinat que us donarà el vessant més acadèmic de PhysicS! i el més aplicat amb la realització d’una de les ADD als laboratoris de l’EUSS.

Activitats combinades EUSS / PhysicS!

EUSS Activa + La màgia de la levitació
Els alumnes de 2n batxillerat (tecnològic o científic) participen en una classe pràctica i l’escola aconsegueix una maqueta model pel seu centre.

LaborEUSS + Pim, pam… gol!
Adreçada els alumnes 1r batxillerat. Viuen de prop les pràctiques en el laboratori de resistència de materials.

ProfEUSSional + Els taxistes, necessiten de la relativitat?
Una xerrada pels alumnes 2n CFGS amb alumnes i professors de l’EUSS per conèixer de prop la realitat universitària

fEUSSer enginyer + La física, la ciència ficció i els superherois
Una petita presentació de la tasca desenvolupada pels enginyers tècnics industrials adreçada als alumnes de 4t ESO

Més informació a:

www.euss.cat/ProgramesADD

Deixa un comentari