Carregant…

Jordi Mazón al “Science Pícnic 2012” de Varsovia.

En Jordi Mazón, col•laborador de Physics va ser un dels convidats al SCIENCE PICNIC 2012 de Varsòvia.

L’organització del concurs internacional “Ciencia en Acción” va seleccionar a quatre representants espanyols per participar a l’edició 2012 del “Science Picnic” de Varsovia.

La representació espanyola ha estat formada per Jordi Mazón Bueso, professor de la Universitat Politècnica de Catalunya, Manuel Hernández Tavera del CE San Mames (Bizcaia), José María Díaz Fuentes i Francisco Trillo Poveda, professors de Física i Matemàtiques del Col•legi Salesià “Santo Domingo Savio” de Úbeda.

Science Picnic http://www.pikniknaukowy.pl/standard/en/ està considerat el més gran esdeveniment de divulgació científica popular que s’organitza a nivell europeu.
Està organitzat principalment pel Centre de les Ciències Copèrnic de Varsovia i la Radio Polaca. Aquest congrés és celebra des de 1997 i té la representació d’una àmplia gama de camps d’investigació; ciències pures, ciències naturals i socials, junt amb les humanitats. Nombroses institucions d’investigació i ensenyament de Polònia i de la resta d’ Europa posen a l’abast dels visitants, de totes les edats, nombroses experiències relacionades amb la ciència a través d’experiments pràctics i exposicions interactives.

El 2005 Science Picnic va ser nominat per la Comissió Europea com un dels 10 millors projectes europeus de model de “Ciència i Sociedad” dedicat al públic en general. Aquest esdeveniment ha servit d’inspiració per a altres iniciatives de divulgació científica a Europa.

En la trobada d’ enguany del 12 de maig de 2012, han participat representants de Bèlgica, Bulgària, Xina, la República Txeca, Dinamarca, Estònia, Egipte, Finlàndia, França, Alemanya, Espanya, Regne Unit, Grècia, Hongria, Irlanda, Itàlia, Japó, Líban, Lituània, Marroc, Mèxic, Portugal, Eslovàquia, Eslovènia, Suïssa, Suècia i Estats Units.

Deixa un comentari