Carregant…

ProjectLab

A PhysicS! fem un pas endavant en el nostre objectiu d’ajudar a millorar la docència de la física. Per això hem creat ProjectLab! Perquè creiem que la recerca a l’escola és important, i que aprendre ciència és també aprendre com treballa la ciència.

I la ciència és experimental…

Davant les dificultats per equipar el laboratori de física amb materials didàctics, adaptats al nostre currículum i a l’abast del vostre pressupost…

Equipem el teu laboratori!

Us oferim nous materials per a les experiències de física i tecnologia pensats didàcticament des del principi, tenint present el currículum actual i coneixedors dels interessos i limitacions dels centres. Us orientem en la tria dels materials adequats i de possibles pràctiques en cada temàtica: mecànica, electricitat, Arduino, electromagnetisme, òptica, amb un servei de suport didàctic i tècnic. Us fem l’equipament a la mida de les vostres necessitats!

Promoció: visualitzador de línies de camp magnètic 3D: 22eur

escriu-nos per aconseguir el teu!

Al meu centre volem fer pràctiques de física!

Necessitem materials de tecnologia a la nostra mida

Tenim un bon laboratori de química, però el de física és ben escàs...

Voldríem comprar material, didàctic a bon preu...

Quines pràctiques d'electromagnetisme podríem fer...?

Ens cal un material amb un disseny més didàctic!

Materials didàctics per a les experiències de física i tecnologia

Aquests són alguns dels nostres materials… Consulteu el catàleg, i si no trobeu el que necessiteu, escriviu-nos!
Visualitzador de línies de camp magnètic en 3D

Visualització tridimensional de les línies de camp magnètic d’un imant. Consisteix en dos cilindres concèntrics de metacrilat amb llimadures de ferro a l’espai entre els cilindres.

Barra led lluminosa
La barra led és una interessant joguina científica d’utilitat per a l’ensenyament d’idees bàsiques d’electricitat i circuits. Quan es toquen els seus dos extrems la barra s’il·lumina, fet que us permetrà fer circuits amb els propis alumnes com a conductors.
Pèndol electromagnètic
Dispositiu per a mostrar que una bobina per la que hi circula un corrent elèctric crea un camp magnètic, fent visible l’acció del camp magnètic d’un imant sobre la bobina. Consisteix en una bobina que penja de dos fils, amb un imant aprop d’un dels seus extrems. En fer passar el corrent per la bobina aquesta es desvia de la vertical, atreta o repel·lida per l’imant segons la seva orientació i el sentit del corrent.
Detector / Identificador de Pol Magnètic ProjecLab
Enceneu el dispositiu amb l’interruptor vermell, i situeu el detector (indicat amb un punt blanc) aprop un pol de l’imant. Si és el Pol Nord, el LED vermell s’encendrà, si és el Pol Sud, el LED blau s’encendrà. Si movem el detector sobre una superfície imantada es pot veure la transició d’un pol a un altre.
Kit altaveus
L’altaveu en la seva expressió mínima. Ideal per entendre com funciona un altaveu. Els diversos models d’altaveu es poden desmuntar, i permeten veure què és el que vibra i perquè. Poden ajudar en la comprensió del so i de la inducció electromagnètica.
Visualitzador de línies de camp magnètic
Visualitzador tridimensional de les línies del camp magnètic creat entre dos imants. Consisteix en un cilindre de metacrilat amb llimadures de ferro al seu interior i dos imants de neodimi.
Per tal que les ciències s’aprenguin eficaçment, el seu ensenyament ha de ser experimental. Es troben tan properes a la vida de cada noia o noi que cap mestre hauria d’estar desproveït de materials de primera ma per al seu estudi.
Nou manual de la Unesco per a l’ensenyament de les ciències
Unesco, 1973

ProjectLab! és una iniciativa de: